Ajankohtaista

Kameravalvontaa koteihin ja kesäasuntoihin.

Nykyään ihmiset liikkuvat huomattavasti enemmän kuin ennen ja näin ollen kodit ja kesäasunnot ovat usein tyhjillään. Myöskin yksin ollessaan ihmiset kaipaavat lisää turvallisuuden tunnetta. Kameravalvonta on yksi tehokkaimmista turvatuotteista hyvän lukituksen ohella. Sen tehokkuus perustuu ennaltaehkäisevään suojaan ja hyvään tunnistettavuuteen. Esimerkiksi yksin kotona ollessaan on helppoa TV:n tai puhelimen kautta seurata mitä ulkona tapahtuu ja kuka oven takana on. Kameravalvonnalla voidaan myös helposti varmistaa, että kohteessa on kaikki kunnossa tai onko esimerkiksi mökillä paha lumitilanne.

Kameravalvonta on viime vuosina kehittynyt huimasti. Nykyään lähes kaikki järjestelmät tuottavat vähintään HD -tason kuvaa ja antavat näin hyvän tarkkuuden kohteen tunnistamiseksi. Laitteiden hinnat ovat myöskin tulleet lähemmäs kuluttajan kukkaroa. Ennen monia tuhansia maksaneet pienetkin järjestelmät löytyvät tänä päivänä parhaimmillaan jo alle tuhannen euron hintalapuilla varustettuina. Toki löytyy myös erittäin halpoja markettituotteita, mutta näiden kohdalla halpa hinta kertoo yleensä laadun vaatimattoman tason.

Järjestelmät voidaan jakaa karkeasti kahteen eri ryhmään: edullisimmat yksittäiset PlugNPlay-kamerat, ja hieman laajemmat järjestelmät, joissa on erillinen tallenninyksikkö. Esimerkiksi Dahuan langaton järjestelmä on erittäin helppo ja nopea asennettava kohteeseen. Kamerat tuottavat HD-tason kuvaa ja soveltuvat sekä sisä- että ulkoasennukseen. Pimeäkuvausta varten kameroissa on IR -valot. Näin saadaan selkeä ja terävä kuva myös huonoissa olosuhteissa. Kuvayhteys tallentimeen tuotetaan Wi-Fi-verkon kautta. Tallennin itsessään sisältää Wi-Fi tukiaseman, joten erillistä Wi-Fi-verkkoa ei tarvita. Tallentimen käyttövalikko on suomenkielinen. Jos kohteessa on nettiyhteys, voidaan tallennin liittää verkkoon, ja näin saadaan etäyhteys järjestelmään älypuhelimen tai tabletin avulla. Molemmille mobiilialustoille on tarjolla ilmainen sovellus. Tallennin voidaan liittää helposti esim. kodin olohuoneen TV:n HDMI-liitäntään ja näin katsella tallenteet sen kautta ilman erillistä monitoria. Laite tukee langatonta hiiriyhteyttä joka helpottaa laitteen operointia entisestään.

Kameravalvonta on nykypäivää ja olennainen osa kodin ja kesäasunnon turvallisuutta.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Mainitse viesti-kentässä mitä asiasi koskee:

  • Tarjouspyyntö
  • Turvatarkastuspyyntö
  • Työtilaus
  • Muu kohde

Kerro lisäksi minkälainen kohde on kyseessä:

  • Kiinteistöyhtiö
  • Yritys
  • Uudisrakennus
  • Muu kohde

Kerro meille myös miten tavoitamme sinut parhaiten (puhelin / sähköposti).