Ajankohtaista

Omakotitalon turvallisuus

Meillä jokaisella on kodissamme lähes koko omaisuutemme kiinni erilaisina tavaroina, arvoesineinä, rahana sekä itse kiinteistönä. Siksi olisi turvallisuuden kannalta hyvä jo talon ulkokuoressa ennaltaehkäistä kutsumattomien vieraiden käynti.

Kaksi lukkoa ulko-ovessa (käyttölukko ja turvalukko) kertovat varkaille, ettei urakasta tule helppo. Siihen kun lisätään rikosilmoitinjärjestelmä ja siitä kertovat tarrat ulko-oviin, niin suojaus on hyvällä tasolla – millä mittareilla hyvänsä mitattuna. Rikosilmoitinjärjestelmään saadaan lisättyä myös vesivahingon ilmoitus ja palohälytys.

Meille voi soittaa ja pyytää arviota kustannuksista, ja tarvittaessa tulemme paikan päälle tekemään kustannusarvion ilman erillistä korvausta.

SL928 on vahinkovakuutusyhtiöiden hyväksymä varmuuslukko, jossa on yli 100 000 eri avainvaihtoehtoa. Lukossa on karkaistu hakatelki, joka lukitaan kiertämällä avainta täysi kierros. Avaimen voi poistaa ainoastaan teljen ollessa ääriasennossa, täysin lukittuna tai kokonaan sisällä. Teljen ulostulopituus on 20 mm.

Lukko on helposti asennettavissa ABLOY ® 428- ja ABLOY ® 429 -lukkojen tilalle. Varmuuslukko asennettuna 250 €.

Abloy-lukko asennettuna oveen